Cupcake, Cheesecake, Cookie, Cinnamon Roll'larımızı Nasıl Yapıyoruz

16.11.2017
Cupcake, Cheesecake, Cookie, Cinnamon Roll'larımızı Nasıl Yapıyoruz

  • Cupcakelerimizde TSE Kalite belgesine sahip bilinen üreticilerin pastörize (tereyağı, krema, ekşi krema, tam yağlı süt, krema peyniri) ürünlerini ve free range organik yumurta kullanmaktayız.
  • Çikolatalı cupcakelerimizde çikolata olarak çikolatının beşiği Belçika’nın Callebaut Chocolate, kakao olarak Hershey’s Pure Cacao veya Callebaut ürünlerini tercih ediyoruz.
  • Cupcakelerimizde margarin değil süt yağı oranı asgari %82 olan tereyağı kullanıyoruz.
  • Cupcakelerimizin yapımında glikoz şurubu kullanılmamakta, çeşidine göre şeker kamışı melasından yapılan esmer şeker veya pancar melasından yapılan beyaz şeker kullanılmaktadır.
  • Sezonluk üretilen cupcakelerimizde mevsimine uygun taze meyvalar kullanılmaktadır.
  • Cupcakelerimizin dolgularında hazır sos veya dolgu kullanılmamakta, tüm dolgu ve süsler mutfağımızda pasta şeflerimiz tarafından doğal hammaddeler kullanarak hazırlanmaktadır.
  • Vanilya bazlı cupcakelerimizde vanilin değil saf Madagaskar vanilya çekirdeklerinden kendimizin hazırladığı vanilya özütü kullanılmaktadır.
  • Cupcakelerimiz hazırlanırken mümkün olduğunca Ege’nin yerel üreticilerinin ürünleri tercih edilmektedir.

İnanıyoruz ki birinci sınıf ürünler birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılabilir

Tümü