Cupcake, Cheesecake, Cookie, Cinnamon Roll'larımızı Nasıl Yapıyoruz
https://cupncake.com.tr/
16.11.2017

- Cupcakelerimizde TSE Kalite belgesine sahip bilinen üreticilerin pastörize (tereyağı, krema, ekşi krema, tam yağlı süt, krema peyniri) ürünlerini ve free range organik yumurta kullanmaktayız.
- Çikolatalı cupcakelerimizde çikolata olarak çikolatının beşiği Belçika’nın Callebaut Chocolate, kakao olarak Hershey’s Pure Cacao veya Callebaut ürünlerini tercih ediyoruz.
- Cupcakelerimizde margarin değil süt yağı oranı asgari %82 olan tereyağı kullanıyoruz.
- Cupcakelerimizin yapımında glikoz şurubu kullanılmamakta, çeşidine göre şeker kamışı melasından yapılan esmer şeker veya pancar melasından yapılan beyaz şeker kullanılmaktadır.
- Sezonluk üretilen cupcakelerimizde mevsimine uygun taze meyvalar kullanılmaktadır.
-
Cupcakelerimizin dolgularında hazır sos veya dolgu kullanılmamakta, tüm dolgu ve süsler mutfağımızda pasta şeflerimiz tarafından doğal hammaddeler kullanarak hazırlanmaktadır.
-
Vanilya bazlı cupcakelerimizde vanilin değil saf Madagaskar vanilya çekirdeklerinden kendimizin hazırladığı vanilya özütü kullanılmaktadır.
-
Cupcakelerimiz hazırlanırken mümkün olduğunca Ege’nin yerel üreticilerinin ürünleri tercih edilmektedir.